Mjesto Ostrožac
134

Kod Jablanice povrijeđen Sarajlija nakon što je iskočio iz automobila u kojem su ga tukli

G. Š.
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Kod Jablanice je povrijeđen 25-godišnji Sarajlija nakon to je u mjestu Ostrožac iskočio iz automobila u kojem su ga tukle dvije osobe s kojima se vozio na putu od Neuma prema Sarajevu, potvrdio je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako navode iz MUP-a HNK jučer u 15:40 sati je PS Jablanica obaviještena da se u mjestu Ostrožac nalazi osoba koje je zadobilo povrede prilikom iskakanja iz vozila i da su osobe koja su bila s njim u vozilu , nastavili kretanje u pravcu Sarajeva.

"Odmah su patrole policije izašle na mjesto događaja i zatekle P. J.(25) iz Sarajeva s vidljivim povredama po tijelu. Isti je izjavio da je prilikom povratka iz Neuma u vozilu VW Golf 4 koje je on koristio, vraćao se sa D.A. i Š.J. koji su ga tokom vožnje stalno udarali da bi u jednom momentu P.J. iskočio iz vozila a D.A. je nastavio kretanje u pravcu Sarajeva", navode iz MUP-a HNK.

O svemu je upoznat Odjel kriminalističke policije, te se poduzimaju zakonom previđene radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ovaj događaj i u konačnici rasvijetlio slučaj.