Nove fotografije
0

Knezović sa pištoljem uperenim u navijače

Sarajevo-x.com
Foto: Dnevni list
Dnevni list je u današnjem izdanju ekskluzivno objavio fotografije, za koje tvrdi da su slike Olivera Knezovića s oružjem, prenosi portal RTM.ba. Podsjećamo, Knezović je osumnjičen da je tokom navijačkih nereda u Širokom Brijegu hicem iz vatrenog oružja ubio Vedrana Puljića, navijača FK 'Sarajevo'.

Dnevni list tvrdi kako prvi detalj sukoba navijača FK Sarajevo, među kojima se nalazi i Vedran Puljić, na ulici pored stadiona Pecara, pokazuje u velikom krugu Olivera Knezovića.

Na drugoj slici Knezović podiže ruku s pištoljem i cijev okreće prema grupi navijača FK Sarajevo, među kojima je i Vedran Puljić (s ruksakom na leđima).

Treća slika prikazuje detalj kada se među grupom navijača više ne vidi Vedran Puljić, a s druge strane opet s pištoljem u ruci, Oliver Knezović se povlači.

Četvrta slika, piše Dnevni list, prikazuje grupu navijača FK Sarajevo kako letvama i kamenjem napada građane Širokog Brijega, među kojima je i Knezović, opet s pištoljem u ruci, uperenim prema navijačima.

I na petoj slici, dok traje sukob navijača FK Sarajevo s policijom, Oliver Knezović prilazi jednom policajcu na ulici i predaje mu pištolj.

Za ubistvo Vedrana Puljića osumnjičen je i policajac Dragan Vujović, koji se nalazi u pritvoru, dok je Oliver Knezović, nakon što se predao policiji i priznao odgovornost, istu noć pobjegao.