Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naravno rupe su krive a vozači nikad, saučešće porodici
Iskljucite komentare
ova cesta je užas, neravna rupata. kad padne kiša nema slivnika nikakvih sve je pod vodom. nažalost koštalo je jednog ljudskog života.
@DaD00 sve su neravne
Ko je?
@Komentator.yu ja sam
Ja sam
Konje umrli?
Ma jurcaju svi ovim pravcem katastrofa; jos kisa. Ne kazem da je slucaj ovde; ali kao vozaci smo 0.
S obzirom koliko rupa ima po ovoj cesti, čudi me da se ranije nešto nije desilo. Slalom po cesti svaki dan da ne bi točak otpao nažalost nekoga koštao života.
@Rockport saucesce porodici.Ceste jesu katastrofa ima boljih planinskih makadamskih ali da se vozi sporije i ako bi bilo nezgoda nebi bilo smrtnih ishoda a kad sporije ides lakse se i zaustavis
Sto nam ovo klix nista ne izvjestava o koncertu Jale i Bube??? Jel to nece reket da placaju ili sta je ???
Klix su gospoda sto o tim idiotima nista ne pišu svaka im cast...
saucesci porodici nastradalog