Stolac
49

Iz Bregave počelo izvlačenje automobila u kojem su se nalazili mladići koji su nestali

S. Š.
Izvor: Stolac.city
Izvor: Stolac.city
Iz Bregave je ovog jutra počela akcija izvlačenja automobila u kojem se sumnja da su dvojica mladića koja su sletjela u rijeku, a koja se od nedjelje navečer vode kao nestali.

Ovog jutra je akcija izvlačenja otpočela u devet sati. U aktivnostima pronalaženja nestalih osoba za sada sudjeluju: Policija Stolac, DVD Stolac, dva ronilačka kluba iz Mostara, GSS Čapljina i GSS Čitluk. Ronioci iz Federalne uprave Civilne zaštite Sarajevo trebali bi se pridružiti ostalim formiranim timovima za pronalaženje nestalih osoba.

Kako javlja Stolac.city, na Bregavu je stigla i velika dizalica Hering d.d. koja će pokušati izvući automobil, nakon što ronioci pripreme auto za izvlačenje.

Izvor: Stolac.city
Izvor: Stolac.city

Podsjetit ćemo, policija traga za dvojicom mladića čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Stolac u noći sa 11. na 12. februar, nešto iza pola noći te da im se trag izgubio nakon što su se uputili vozilom Jeep Compas u pravcu Vidova Polja.

Kako nam je kazao glasnogovornik MUP-a HNK Ljudevit Marić nestanak mladića u 00:45 sati u PS Stolac prijavila je R. V. (47) iz Vidovog polja, kazavši da je njen sin M. V. (20) bio u kafiću u Stocu sa F. S. te da je iza ponoći nedostupan na mobitel.

Oko jedan sat nakon ponoći, otac od F. S. i S. P. su PS Stolac dali informacije da je S. P. dao svoje vozilo M. V. i F. S. da odu u Vidovo polje nakon čega im se gubi svaki trag.

Mladići se ne javljaju na mobitel, a obilaskom grada i terena oni nisu primijećeni.