Crna hronika
0

Ilidža: U tuči zadobio teške tjelesne povrede

Sarajevo-x.com
Dana, 8. marta oko 23,30 sati, u ugostiteljskom objektu "Paparacco", u ulici Mala Aleja do broja 8, općina Ilidža, došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučom više osoba.

Ljekarska pomoć na CUM-u KC Koševo ukazana je A. E. iz Sarajeva, I. M. iz Sarajeva, kod kojih su konstatovane lakše tjelesne povrede i G. G., rođen 1982. godine iz Ilidže, kod kojega su konstatovane teške tjelesne povrede (fraktura nosne kosti).

U objektu gdje se odigrala tuča pričinjena je materijalna šteta. Po izjavama povrijeđenih, povrede su zadobili od strane četiri NN osobe, koja su se udaljila u nepoznatom pravcu. Zbog utvrđivanja tačnog identiteta, službenici Četvrte PU su jutros, 9. marta u 00,15 sati lišili slobode A. E., rođen 1987.godine, iz Sarajeva, D. S., rođen 1989. godine iz Sarajeva i I. M., rođen 1989. godine iz Sarajeva, koji su nakon utvrđenih identiteta u 01,00 sati otpušteni iz službenih prostorija.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a službenici policije su na licu mjesta izvršili uviđaj i nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog događaja.