|

I dalje se traga za Ružicom Bičvić koja je posljednji put viđena u Dobroševićima

I dalje se traga za Ružicom Bičvić koja je posljednji put viđena u Dobroševićima
104
Klix.ba
24.4.2019. u 09:35
12
komentara
104

dijeljenja
I dalje se traga za Ružicom Bičvić koja je posljednji put viđena u Dobroševićima Ružica Bičvić
Ružica Bičvić, koja je nestala na području Dobrinje u subotu, posljednji put je viđena u sarajevskom naselju Dobroševići u noći sa subote na nedjelju, sapćeno nam je iz GSS-a Novi Grad.
"Ružica Bičvić je posljednji put viđena u noći sa subote na nedjelju u Dobroševićima kod marketa Hoše na raskršću za Ahatoviće i kasarnu Butile. Od danas će na terenu biti i pripadnici GSS-a iz cijele BiH, a u akciju će biti uključen i potražni pas Šmeki. Također, na terenu su od prvog dana i članovi porodice te prijatelji nestale", kazao nam je Fahrudin Dobrača iz GSS-a Novi Grad.

On ističe kako je nestala Bičvić u dobroj fizičkoj kondiciji, kreće se bez problema, ali upozorava na to da je dementna i da je sposobna odgovoriti samo na osnovna pitanja. Dobrača također preporučuje građanima da pregledaju zajedničke prostorije i prostorije koje ne koriste često.

Podsjećamo da je Ružica Bičvić kada je posljednji put viđena na sebi imala bež sako, karirane smeđe hlače i crne tenisice, a u ruci je nosila crveni ceker.

Porodica moli sugrađane da, ukoliko je vide, jave na broj telefona 061/351-786 ili najbližoj policijskoj stanici. Također, građani mogu i na brojeve telefona 062/112-700 i 062/672-772 javiti GSS-u Novi Grad Sarajevo sve informacije u vezi s ovim slučajem.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...