Istraga u toku
38

Hrvatska policija traga za muškarcem koji je u Splitu šipkom udarao djevojku te je zlostavljao

S. Š.
Hrvatska policija (Foto: Shutterstock/Klix.ba)
Hrvatska policija (Foto: Shutterstock/Klix.ba)
Hrvatska policija traga za muškarcem koji je u ranim jutarnjim satima ove nedjelje u Splitu šipkom udario djevojku (18) nakon čega ju je seksualno zlostavljao.

Prema pisanju hrvatskih medija, muškarac je danas u ranim jutarnjim satima na području Splita šipkom udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnosom, o čemu se oglasila i Policijska uprava splitsko-dalmatinske.

Kako piše Slobodna Dalmacija, napad se dogodio u četvrti Kman nešto prije tri sata ujutro. Napadnuta djevojka, prema nezvaničnim saznanjima, ima 18 godina.

Djevojka je prebačena u bolnicu, gdje joj je pružena adekvatna medicinska pomoć. Utvrđeno je kako je zadobila tešku tjelesnu povredu u obliku prijeloma zgloba. Također, konstantovane su i lakše povrede u predjelu glave, a nakon pregleda djevojka je puštena na kućno liječenje.

U toku je intenzivna kriminalistička istraga i policija traga za napadačem.

Iz policije su pozvali sve građane koji raspolažu korisnim informacijama u vezi s ovim slučajem da dođu u najbližu policijsku stanicu ili pozovu policiju.