Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mi smo ostali go..v..na valjda. Ja za bolesnu majku ni hitnu ne mogu pozvati kako treba a po pimplaša ide tim ljekara ????? i VOJNI helikopter. E jesmo g.... kad ne postujemo ni sami sebe
Samo me boli ta nepravda što se ne bi sve alarmiralo i diglo na noge da je u pitanju neki sasvim običan čovjek. Da se razumijemo, ova izjava nije upućena protiv Spahića, nego protiv ljudi koji ti gledaju ime i prezime, pa ti tek onda pomažu. Kapitenu, izdrži, nadam se tvom potpunom oporavku.
Po njega u Trebinje helikopterom a meni iz hitne kažu "Haj siđi pred zgradu, ne radi lift".
Zdravlje se ne moze kupiti novcem..... moze...itekako moze......
Zašto tim ljekara? pa nije životno ugrožen?!
Bolje da niste objavili ovu vijest! Sramota je to, kao da je u pitanju predsjednik države....
Prošli komentar o Spahiću na Klix-u je bio kako investira u hotele u Dubrovniku. Želim mu brz i siguran oporavak, ali haram svima koji odlučuju da poznati i bogati trebaju imati drugačiji tretman u spašavanju života. Imam osjećaj da se ovdje bespotrebno digla prašina (ili resursi). A mi plaćamo zdravstveno isto. A ne znam gdje ga Spaha plaća (U Hrvatskoj, BiH ili Njemačkoj)?
Dotakli smo dno! J vam spahic familiju. Idite helikopterom po djecu i normalan narod.
A kad po prelijepim bosanskim planinama snijezni nanosi zatrpaju "obicne" bosance i Hercegovci onda nema goriva... Bem i vas i Vase duple arsine. Ipak hvala sto ste odletili da spasite ljudski zivot.
spahic brise medjuentitetske granice i uklanja birokratske procedure.
Pogledajte vi samo kako SDA botovi, jadni hadalji, se javljaju da brane to sto je helikopter podignut da bi prevezao covjek, koji nije u zivotnoj opasnosti, obicni fudbaler. Dok djeca polu slijepa, nemaju para da se operisu. Sto je najgore, kad se oni budu slupali negdje bogu iza nogu, cekace satima da dodju po njih sa nekim starim ambulantnin kolima. Pa ko ziv, ko mrtav.
Kad ovako komentarišete našeg ljubimca kako biste tek komentarisali da je neki drugi sportista (ned˘o Bog druge vjere)!Eee moji Bošnjaci,kako biste poštovali tudje kad ne poštujete svoje!Šta si TI uradio za svoju državu??
De nek taj helikopter ponese vode usput da ugasi pozar u konjicu , ocigledno je da ima precih stvari !!
Jel' se svadjo' kad je sletio s ceste.
Meni nije jasno je li to bilo sinoc ili jutros
Podrška mom sugrađaninu, da mu Bog da zdravja i brz oporavak!
Kakva smo mi govna. Sto nam čovjek više valja mi smo gori. Ginuo za repku svaku utakmicu i sad vi nesta serete sto se šalje helikopter... Pa trebamo se skupit i pješke otići po njega na rukama ga donijeti ako treba. Jedva čekam diplomu u ruke i da vas moje oči više ne vide.