Tragedija zbog prebrze vožnje
0

FOTO / Gradiška: Mladić vozilom udario u električni stub i poginuo

SRNA
Devetnaestogodišnji Slavko Blagojević iz Donjih Podgradaca kod Gradiške poginuo je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 3.30 sati u mjestu Čatrnja, na magistralnom putu Gradiška - Kozarska Dubica.
Olupina automobila u kojem je nastradao mladić (Foto: SRNA)
Olupina automobila u kojem je nastradao mladić (Foto: SRNA)
Blagojević se u trenutku nesreće kretao prema Gradišci, te je, najvjerovatnije zbog prebrze vožnje, izgubio kontrolu nad vozilom Renault Megane, udario u električni drveni stub i zaustavio se na stubu ulične rasvjete udaljenom dvadesetak metara.
Mladić je na licu mjesta izgubio život, a njegovo tijelo izvučeno je tek nakon intervencije vatrogasaca.

"Slavkovi roditelji su se uspaničili pošto ga ujutro nisu mogli čuti mobilnim telefonom. Dobili su informaciju da se njegov smrskani automobil nalazi pred zgradom policije. Otišao sam i uvjerio se da je auto samo gomila lima", rekao je Srni Slavkov tetak Mišo Raković, koji je bio na mjestu nesreće.

<div><div class="bg-gray-200 dark:bg-gray-700 -ml-3 -mr-3 md:mx-0 relative bg-opacity-50"><div class="flex items-center"><img style="margin:0 auto;max-height:500px" class="lazyload my-0 mx-auto max-h-300" alt="Mjesto nesreće (Foto: SRNA)" src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==" data-src="https://static.klix.ba/media/images/vijesti/111001077.2_mn.jpg"></div></div> <figcaption class="mx-0 text-sm text-gray-600 dark:text-gray-400">Mjesto nesreće (Foto: SRNA)</figcaption></div>

Olupina automobila u kojem je nastradao mladić odvezena je u obližnju livnicu. Obdukcija tijela bit će obavljena sutra u 9.00 sati u Banjoj Luci, a sahrana u ponedjeljak u Donjim Podgradcima.

Slavko Blagojević je upravo završio srednju školu, bio je nezaposlen, a živio je sa roditeljima Mihajlom i Borkom i starijim bratom Danijelom.