Nasilničko ponašanje
0

Glamoč: Sjekirom krenuo na policajce pa se iskalio na automobilu

FENA
Sinoć oko 22,45 sati djelatnici PP Glamoč zaprimili su dojavu da je u porodičnu kuću vlasništvo S. G nepozvan došao 39-godišnji Ivan Š. iz Glamoča koji je fizički napao i povrijedio 39-godišnju A. S. također iz Glamoča, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Kantona 10 Ivica Vrdoljak. Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Glamoč koji su navedenu A.S. zbog vidljivih ozljeda prevezli u DZ Glamoč, gdje joj je ukazana liječnička pomoć nakon čega je zbog težine istih prevezena u MC Livno.

Istovremeno dok je ukazivana pomoć već spomenutoj osobi, policija se dala u potragu za počiniteljem kojeg su oko 23:30 sati pronašli u ul. I. Lole Ribara u Glamoču sa sjekirom u ruci.

Pri policijskoj intervenciji , imenovani je navedenim hladnim oružjem krenuo naspram njih s namjerom ozljeđivanja da bi tog istog trenutka svu svoju ljutnju i bijes ispoljio udarcima na službeno vozilo marke "Golf IV" oštetivši prednje vjetrobransko staklo i poklopac od motora.

Na kraju je ipak Ivan. Š. savladan od strane glamočke policije nakon čega je prevezen u DZ Glamoč, gdje mu je pružena liječnička pomoć, a potom u PP Glamoč, gdje je lišen slobode i smješten u njihove prostorije do daljnjeg.