|

Gacko: Pronađeno tijelo jednog nestalog radnika, traga se za drugim

Gacko: Pronađeno tijelo jednog nestalog radnika, traga se za drugim
7
S
SRNA
3.12.2014. u 09:02
6
komentara
7

dijeljenja
Gacko: Pronađeno tijelo jednog nestalog radnika, traga se za drugim Gacko, Foto: (Arhiv/Klix)
Tijelo Miloja Miletića (27), radnika Rudnika Gacko, pronađeno je jutros u rijeci Gračanici, a potraga se nastavlja za Slobodanom Žarkovićem (43), potvrdio je Srni direktor Rudnika Srđan Milović.
Milović je precizirao da je tijelo pronađeno jutros prije 8:00 sati, te da je u potragu za drugim radnikom uključeno više stotina ljudi, među kojima su radnici Rudnika i Termoelektrane Gacko, pripadnici čete za spašavanje iz Hidroelektrana na Trebišnjici, vatrogasci, planinari i izviđački odred iz Gacka, te Specijalna ronilačka jedinica MUP-a Republike Srpske, Gorska spasilačka služba iz Foče, spasioci iz Mostara i oko 40 ronilaca.

Minibus, koji je jučer ujutro prevozio šestoricu radnika Rudnika na posao, tokom prelaska preko nabujale rijeke Gračanice zahvatila je bujica. Četvorica radnika su se spasila iskočivši iz vozila u rijeku, dok su dvojica nestala.

Protiv vozača minibusa Jugoprevoza Gacko Borislava Ivaniševića (56) bit će podnesena prijava zbog izazivanja opšte opasnosti, jer je prevezao minibus preko nedozvoljenog prelaza, umjesto mostom koji u blizini.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...