Mjesto Čanići
72

Epilog teške nesreće kod Tuzle: Jedno poginulo, a dvoje teško povrijeđeno

A. K.
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Završen je uviđaj nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u mjestu Čanići kod Tuzle. Tom prilikom je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su teško povrijeđene, potvrđeno je za Klix.ba iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.
Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros u 2:50 sati na dijelu magistralnog puta Tuzla - Srebrenik, u mjestu Čanići.

Iz Operativnog centra Ministrstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona za Klix.ba su potvrdili da su u saobraćajnoj nesreći učestvovali automobil i autobus.

Kako su precizirali, jedna osoba je smrtno stradala, a dvije su teško povrijeđene i povrede su im konstatovane u Klinici za hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli gdje se nalaze na liječenju.

Uviđaj su na mjestu događaja obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla i dežurni kantonalni tužilac.

Do okončanja uviđaja saobraćaj je na spomenutoj dionici puta bio u potpunosti obustavljen i odvijao se alternativnim pravcima.