Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjegle balvandzije a zna se gdje bjeze evo 25 godina.Nista mi nije jasno sta radi ona nova stanica policije u Dobrinji osim sto svake godine za broj vecu kosulju uzima
@Volimkadnistanevolim ovi drotovi po Dobrinji samo gledaju kako ce nekome kaznu za parking napisati, a to sto se neko nekome zapali auto 50m od njihove stanice nikome nista. Bitno je da oni odu na kaficu onde u IN.
Pobjegli u šumu u RS!
ovo ko Đidomova iz LZN ..." otisli su u NP ..ovo np ti je nepoznati pravac sa NN osobom ne znam sto je NN nepoznata osoba kad je trebalo NO al eto "...ovako novinarima ovi iz policije salju vijesti
Ne bjezi niko u poznatom pravcu
Kaže pobjegli sa mjesta događaja,jok eto opljačkaće pa će čekati da ih zgombaju
Domet dobrinjske policije je da pisu kazne za parkiranje i cuclaju crijeva.
E kume ne valja ti poso.
Pobegli u poznatom pravcu,
Ta Petrol benzinska pumpa je udaljena od entitetske linije 2 km, sigurno su fukare iz RS-a došle u nuždi po sredstva za preživljavanje.
Opasni momci hahaha
Žao mije radnika jer kad ti uperi pušku ili pištolj nije ti svejedno.
Bolan kad se uhvati ćeifu polocije po gradu pogotovo po noći koliko hoćeš! Ne budite smiješni i stavite tu polociju na snagu da se rješimo lopovluku. Manite autoprevoznika i zaustavljanja i plačanja gozbe. S tim ovom se desilo zato što nema policije na cesti. I oni su pobjegli sa škrapocijom u šumu u RS (vjerovatno) zapaliti auto i nastaviti mirno živjeti život sutra!
Ponovi al ukratko!
dodje mi da odradim trafiku i pobjegdnem u poznatom pravcu
Pobjegli u dobro poznatom pravcu!
@plastika da
Selo veselo!