Crna hronika
0

Dvije žene preminule od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći kod Banje Luke

FENA
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Dvije žene preminule su od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreće koja se dogodila jučer na regionalnom putu Banja Luka-Bronzani Majdan.

U sudaru vozila "Peugeot“ i "Opel Corsa“ povrede zadobile su saputnice u "Opelu“ Radmila Šešić (1948.) i Borislavka Mijatović (1939.) iz Banja Luke.

Povrijeđene su, nakon saobraćajne nezgode prebačene u Univerzitetsku bolnicu-Klinički centar Banja Luka, gdje im je ukazana ljekarska pomoć, a od posljedica zadobijenih povreda su preminule, potvrđeno je danas iz Oktužnog tužilaštva Banja Luka.

Do ove saobraćajne nesreće je došlo u Ulici Đure Damjanovića, oko 15.50 sati.

Vozilom "Peugeot“ upravljao je Đorđe Tomić (1982.) iz Banja Luke, a za volanom "Opel Corse“ bio je Rade Mijatović (1944.) iz Banja Luke.

Uviđaj na licu udesa obavila je dežurna tužiteljica Okružnog tužilaštva Banja Luka Gordana Lončar, zajedno s ovlaštenim službenim osobama Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.

Naređeno je da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela nastradalih koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.