Opština Bijeljina
0

Dvije nesreće na istom mjestu

SRNA
U sudaru koji se danas u 8.00 sati dogodio u Dragaljevcu na putu Brčko-Bijeljina teško je povrijeđen vozač "golfa" V.B. iz Bijeljine a lakše su povrijeđeni vozač "opel vectre" R.S. (1951) iz Maleševaca kod Ugljevika i njegov suvozač, izjavio je Srni portparol CJB Bijeljina Dragomir Perić.

Saobraćajna nesreća dogodila se kada je vozač "opel vectre" koji se kretao iz pravca Brčkog pokušao preticanje kamiona i direktno se sudario sa vozačem "golfa".

Na istom mjestu je u 10.47 sati nastradao i radnik Auto-moto saveza D.P. koji je pri uklanjanju vozila koja su učestvovalo u prethodnoj nesreći pao sa platforme vučnog vozila na put, a kamion koji je u tom momentu naišao prešao mu je preko ruke. 

Kamionom je upravljao V.T. (1990). 

Svi povrijeđeni zbrinuti su na hirurškom odjeljenju bijeljinske bolnice. 

Dežurni ljekar Siniša Maksimović rekao je Srni da je jedno lice sa težim povredama zadržano na liječenju, ali da nije životno ugroženo. Riječ je o prelomu nosnih kostiju i desne potkoljenice. 

Drugi muškarac sa povredom desne nadlaktice i podlaktice nije životno ugrožen ali je zbog ozbiljnosti povrede upućen u beogradski Urgentni centar. 
Dva lakše povrijeđena lica puštena su na kućno liječenje.