|

Druga lažna dojava o postavljenoj bombi u "Bakusu"

Druga lažna dojava o postavljenoj bombi u "Bakusu"
0
S
SRNA
2.12.2013. u 12:09
0
komentara
0

dijeljenja
Druga lažna dojava o postavljenoj bombi u "Bakusu"
Dojava da je u jednom ugostiteljskom objektu u opštini Istočno Novo Sarajevo u noći sa nedjelje na ponedjeljak postavljena eksplozivna naprava bila je lažna, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Nepoznato lice prijavilo je policiji 20 minuta iza ponoći da je u ugostiteljskom objektu "Bakus" u ulici Vojvode Radomira Putnika postavljena eksplozivna naprava, ali je nakon izvršenog pregleda kompletnog objekta utvrđeno da je dojava bila lažna.

Tokom novembra dva puta je nepoznata osoba prijavila da je u "Bakusu" postavljena eksplozivna naprava, a u oba slučaja utvrđeno je da su dojave bile lažne, navodi se u saopštenju.

Policija je u subotu uhapsila muškarca čiji su inicijali G.P. iz Sokoca zbog osnovane sumnje da je ukrao automobil Golf 2.

Policijskoj stanici Sokolac, osoba čiji su inicijali M.J. prijavila je da je nepoznato lice ukralo Golf 2, vlasništvo njegovog oca, koje je bilo parkirano u Nemanjinoj ulici.

G.P. je priznao da je ukrao automobil i da ga je, nakon što mu nije uspjelo da ga proda u Sarajevu, vratio i ostavio u mjestu Podromanija.

On je od ranije poznat policiji kao višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.