Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako rade i odnose se prema ljudima.nije ni cudo :)
podrska roditelju od roditelja...
@FlavorPlus1 A od kuda znate o cemu se radi, kako volite da jedete *ovna pausalno to je cudo. Ovdje svaki mamlaz odmah zauzme stav cim naslov procita...
Očajnički potez roditelja ali šta drugo mu je preostalo.Dok se odluči konzilij, dok se prođe sva birokratska procedura, prođe vrijeme a bolest napreduje.Jadni smo mi kad ni za djecu nema sluha.
Puna podrška roditeljima!!! Dole bagra i ološ Koševa!!!
Podrška roditelju.Svaka čast jarane
Ovo moze uraditi samo bolestan covjek, ostali koji ga podrzavaju, niste vi dobri, ali pravo niste, hajmo se svi naoruzati i prijetiti jedan drugume. Hajde potegni na nekoga ko vozi dzip i koji je nabildan frajeru seljacki...
Nije bezveze garant
Mislim da nije bezveze povucen taj pistolj i puna podrska za roditelje i brz oporavak djetetu!!
Nasi doktori u inostranstvu su najljubazniji. Pomazu i vise nego sto treba. Iskreno im je drago lijeciti nekoga iz nasih krajeva. Sve to uz osmijeh i salu. E sad budi pametan pa skontaj zasto je tolika razlika u BiH i ovdje.
Jedan od razloga zasto se vracam u BiH tek kad budem u penziji(ako je dozivim). Imam dvoje djece i da mi se doktor ponasa prema dijeci kao neki doktori u BiH i ja bih zavrsio u novinama.
Ima medju doktorima svega, nema spora...ali medju onim koji vole da se zovu “obicnim narodom” ima mnogo vise stoke. Kad proccitas komentare...Ne bude ti dobro.
Ne znam pricu ali sam apsolutno na strani roditelja. Doktore je bolje pistoljem mlatiti nego im viskije ispod stola davati.
nije bezveze na sta smo spali kada je to morao uradit
Ma nema kod boljitka dok se i medic.osoblje ne vude ponasalo profesionalno prema svima, i ne cudi to sto se desava.. a kad odu vani onda rade i cute ko ckepi po domovima a ovamo prosipaju suplju rade fol u bolnicama ko doktori, medic.osoblje, a ono fizicko osoblje ono zadnje ..kome se ne radi neka ide vanka ..ima koji hoce..
Ko nema para ovo mu je jedini nacin da sa njima izadje na zelenu granu
nije neka drama... htio lik da ispadne faca..što nisi puco kad si faca
Sve dok metak ne bude bio motivacija takvim uhljeba nema naprwtka
Sta imate da komentarisete E.H, kada nikada niste ni vidjeli ni culi za tog covjeka. Da ste imali prilike da ga upoznate drugacije bi pricali. Sramota
Ko će drugi braniti majmuna kriminalca nego majmun kriminalac...
@gooUser1567169410 da je on iole kakav doktor i čovjek, čulo bi se za njega prije nego što je iz Sebijinog vedra njedra pao na šefovsku stolicu.