{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Dojavio bombu u školi da mu roditelji ne saznaju za loše ocjene

S
SRNA
27.3.2012. u 11:27
0
5
Dojavio bombu u školi da mu roditelji ne saznaju za loše ocjene
0
Dojavio bombu u školi da mu roditelji ne saznaju za loše ocjene
Foto: Arhiv
Devetnaestogodišnji Dragan Mišković, učenik Tehničke škole u Banjoj Luci, uhapšen je zbog lažne dojave da je u toj srednjoj školi postavljena bomba.
Srni je u Policiji Republike Srpske rečeno da je učenik jučer u 16.20 sati mobilnim telefonom pozvao broj 122 i rekao da je u Tehničkoj školi podmetnuta bomba i da treba evakuisati učenike. Nakon toga iz škole su evakuisani učenici, a policija je izvršili pregled objekta i ustanovila da se radi o lažnoj dojavi.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je Mišković ovo krivično djelo izvršio s namjerom da njegovi roditelji na informacijama, koje su bile zakazane tog dana, ne saznaju da je na kraju prvog polugodišta imao negativne ocjene iz tri predmeta.

Kod Miškovića je pronađen mobilni telefon sa kojeg je upućen poziv na broj 122, a spornu pretplatničku karticu mobilnog operatera je bacio.

Mišković je nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu, a policija će nadležnom tužilaštvu protiv njega podnijeti izvještaj za krivično djelo lažnog prijavljivanja krivičnog djela.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: