Crna hronika
0

Doboj: Trostruki napad muževa na supruge

SRNA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Lica čiji su inicijali M. M. iz Doboja, J. S. iz Broda i D. D. iz Teslića verbalno su maltretirali, a zatim i fizički napali svoje supruge, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

M. M. iz Doboja juče je fizički napao svoju suprugu D.M, nanijevši joj vidne tjelesne povrede po glavi, a zatim joj oduzeo mobilni telefon i novac i udaljio se iz kuće.

       	Nakon toga je  D. M. sa njihovom maloljetnom djecom napustila kuću.  Protiv M. M.  biće podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu Doboj  o izvršenom krivičnom djelu nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

    Policija iz Broda juče je lišila slobode lice čiji su inicijali J. S. sa područja ove opštine, koji je u vidno pijanom stanju verbalno maltretirao nevjenčanu suprugu i njihovu maloljetnu djecu. On je nevjenčanoj supruzi upućivao prijetnje po život, nakon čega ju je istjerao iz kuće.

        J. S. je  nakon izvršene kriminalističke obrade  pušten na slobodu, a po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. 

          Teslićka policija juče je lišila slobode lice čiji su inicijali  D.D. sa područja ove opštine, koji je prethodne noći u vidno pijanom stanju, nakom  verbalnog sukoba sa suprugom, otišao u potkrovlje kuće, gdje  je potom izbio požar koji su  ugasili su pripadnici Vatrogasne jedinice Teslić.

         Nakon izvršene kriminalističke obrade, D.D. je pušten na slobodu, a nakon utvrđivanjem tačnog činjeničnog stanja protiv D. D. biće preduzete zakonom predviđene mjere i radnje.