|

Doboj: Prodali iznajmljeni auto, pa prijavili krađu

Doboj: Prodali iznajmljeni auto, pa prijavili krađu
0
S
SRNA
15.3.2012. u 10:57
7
komentara
0

dijeljenja
Doboj: Prodali iznajmljeni auto, pa prijavili krađu Foto: Arhiv/Sarajevo-x.com
Osobe čiji su inicijali E. N. iz Visokog i S. K. iz Donjeg Vakufa uhapšeni su jučre zbog osnova sumnje da su lažno prijavili iznajmljeno vozilo kao ukradeno, a u stvari ga prodali za 1.400 eura, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.
Osumnjičeni E.N. prijavio je u utorak krađu Citroena u vlasništvu doo "Begović" Bihać, koji je iznajmio kao renta-car uslugu, tvrdeći da mu je vozilo otuđeno sa parking prostora u Ulici Kneza Miloša.

Tokom rasvjetljavanja ovog slučaja, policijski službenici utvrdili su da su navedene osobe zajedno sa još jednim osobom D.K, koje je trenutno nedostupno policiji, Citroen nakon iznajmljivanja prodala na područje Republike Srbije, te tako stekla protivpravnu imovinsku korist.

Nakon kriminalističke obrade E. N. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat Okružnom tužilaštvu u Doboju, a izvještajem će biti obuhvaćen i D.K, dok će S.K. biti predat policijskim službenicima MUP-a Unsko Sanskog Kantona radi kriminalističke obrade u vezi drugih krivičnih djela.
Prijavi grešku


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...