{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Devetnaestogodišnjak iz Žepča sjekirom sebi nanio teške povrede šake i stopala

22.2.2018. u 01:06
21
43
Devetnaestogodišnjak iz Žepča sjekirom sebi nanio teške povrede šake i stopala
21
Devetnaestogodišnjak iz Žepča sjekirom sebi nanio teške povrede šake i stopala
Foto: Arhiv/Klix.ba
Devetnaestogodišnji I. S. iz Brankovića kod Žepča u srijedu, u jutarnjim satima, sjekirom je sebi nanio teže tjelesne povrede šake i stopala. Zbog težine povreda i velike količine izgubljene krvi na Kliničkom centru urgentne medicine u Sarajevu su izvršene operacije, a ljekari se bore za njegov život.
Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona događaj je prijavljen u srijedu oko 11 sati, a na mjesto događaja upućena je policijska patrola.

Prema pisanjima lokalnih medija mladić je doživio nervni slom zbog čega se odlučio na ovaj čin, a dodaju i da je živio u siromašnoj porodici te da je tokom primanja pomoći u Domu zdravlja Žepče ponavljao datum iz 1999. godine.

U MUP-u ZDK nam je potvrđeno i da je nakon hospitalizacije u Domu zdravlja Žepče, mladić prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica, a zatim i u Klinički centar urgentne medicine u Sarajevo. Nakon prijema na KCUS mladić je prebačen na Kliniku za rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju gdje su izvršene operacije šivanja šake i stopala.

Sa čitavim događajem upoznat je i tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona koji je obavio uviđaj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: