Banja Luka
0

Devet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći

SRNA
Devet lica je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u mjestu Jakupovci, na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška, rekla je Srni portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković-Vidović.

Vidovićeva je naglasila da je teške tjelesne povrede zadobilo lice čiji su inicijali D.Ž., koje je u komatoznom stanju prevezeno u Klinički centar Banjaluka.

Prema njenim riječima, do saobraćajne nesreće je došlo jutros oko 3.00 časa, kada su se sudarila dva vozila marke "pežo 205" i "opel astra karavan".

On je dodala da se u automobilu "pežo" u trenutku nesreće nalazilo sedam, a u "opel astri" dva lica i da ne zna u kakvom su oni trenutno zdravstvenom stanju i da li su hospitalizovani ili pušteni na kućno liječenje. 

"Prema prvim informacijama, putničko vozilo 'pežo 205', koje se kretalo iz pravca Banjaluke prema Gradišci, a kojim je upravljalo lice sa inicijalima S.S. iz, za sada, nepoznatih razloga prešlo je u lijevu kolovoznu traku i udarilo u automobil žopel astraž kojim je upravljalo lice sa inicijalima N.Š. koje se kretalo iz suprotnog smjera", precizirala je Vidovićeva. 

Uviđaj na mjestu nesreće obavila su ovlaštena službena lica za bezbjednost saobraćaja Policijske stanice Gradiška. 

Dežurni tužilac naložio je da budu izvršene sve neophodne mjere i radnje kako bi bio utvrđen uzrok saobraćajne nesreće.