Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim ja BiH ali mozes misliti da i nakon 25 godina rata ima ostataka mina...
Operacija "Brzi odgovor", a na šta su brzo odgovorili? Na prilaz tijelu žrtve i izvlačenje iste? Jbt, kao da se radi o invaziji strane vojne sile, pa "brzi odgovor". Solak se fura na NATO. :D :D :D
tuznoo, Da li su nasli koju minu cisteci ovaj put?
Prepakovao Solak u vlastitu promociju :( Nadati se samo da čovjek nije umirao dok su se stekli uslovi za "Brzi odgovor" od 22 do jutra obzirom da su bile povrede donjih ekstremiteta :((( Vidljivost se postiźe paljenjem svjetla!
@NijeLako ako je poginuli aktivirao prom nema sanse da je bio ziv pa umro. Viđao sam u ratu sta prom uradi.
@rambo972 Vidjeo sam i ja gdje je momak nagazio na PROM i sam otišao uz brdo više od 500 metara i tu podlegao, Da je bio neko da mu pruži pomoć sigurno bi preživio.
SOLAK inace ekspert za sve zivo a onog momka iz Sarajeva nasao brat i drug mu! univerzalne sveznalice i konkretne neznalice
Akcija brzi odgovor. U kakvim filmovima zivi ovaj SOLAK.