Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad se sjetim kad sam prvi put na Playstation 1 igrao Fifu 98 imalo ono u hali da se igra a još ona pjesma ne znam kako se zove a ide ono I ge knock down. A oni se tek tada rodili a sad su mi "mangupi" De bolan ganjaj curice sanjaj o budućnosti i pusti se grupiranja.
Eee 98. godiste a sile se nesto i vec homofobicni i nasilni?! Mars balavurdijo sve u popravni dom! Danas ce to biti konobar iz Kriteriona jer je peder, juce Mahir jer je imao duzu kosu i ona jadna cura u Olovu, ko ce sutra doci na red? Mars stoko neizivljena, sve vas pobiti treba da ljudi mogu normalno zivjeti konacno!
uskoro ce LGTB osobe morati poceti ubijati straight osobe po Sarajevu da bi prezivjeli
Napala cetvorica konobara i lakse ga ozlijedila.kako su momci hrabri i snazni.za ne povjerovati.
zasto podrzavate ovakve napade a svi ste se sokirali kada se maloljetnik nedavno ubio jer je bio zrtva homofobije i mobinga u skoli (nebitno da li je bio gej ili ne, ali su ga vrijedjali i maltretirali zbog toga), ovo je strasno da neko napadne covjeka na radnom mjestu, 8 sati na nogama stojis da zaradis yebenih 600km i dodje grupa balavaca da te bije, zalosno na sta je sarajevo spalo
300*. U Kriterionu rade većinom studenti kao part time posao.
Dobro je to sve samo sto su to djeca 98 god,al dobro je nek se celice na pederima.
...tatko inventar kladare, mamička duhovni sljedbenik avaz expresa a štovani potmak ispisuje "povijest" u dosijeima mup-a. slika uspješne tranzicijske obitelji sa smislom postojanja.
Naoruzati konobare
A tko nam poubija "društvenu kremu" tipa Salčin i slični otpad, intelektualci nam nisu sigurni, to NIŠTA ....
A tko nam poubija "društvenu kremu" tipa Salčin i slični otpad, intelektualci nam nisu sigurni, to NIŠTA ....
A tko nam poubija "društvenu kremu" tipa Salčin i slični otpad, intelektualci nam nisu sigurni, to NIŠTA ....
eto momak na radnom mjestu dobio batine
Koliko je auta ukrandeno ove godine, sta ste rasvijetlili ili je to od Boga sve ?