Crna hronika
0

Brčko: Opljačkan kineski državljanin

FENA
Brcko
Brcko
Sinoć oko 22 sata tri naoružane nepoznate muške osobe izvršile su razbojništvo nad državljaninom NR Kine W. Y. M. (1968) i njegovom suprugom nastanjenim u Brčkom.

Kako je priopćeno iz Policije Brčko Distrikta, oni su opljačkani u svom stanu iz kojeg su pod prijetnjom oružja razbojnici otuđili manju količinu novca i prijenosno računalo.

Tijekom proteklog vikenda policija Brčko distrikta evidentirala je i dva slučaja izvršenja teških krađa počinjene provaljivanjem u jednu garažu i prostorije Tehničkog pregleda vozila.

Nepoznati počinitelji su iz garaže otuđili jedna drvena i jedna plastična vrata, a u zgradi Tehničkog pregleda je utvrđeno da nije bilo otuđenih predmeta.

Pripadnici Policije su izvršili očevid u šest prometnih nezgoda u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, a u svim nezgodama pričinjena je materijalna šteta na vozilima.

Prilikom kontrole vozila i vozača pripadnici Policije su iz prometa isključili dva vozača kod kojih je kontrolom utvrđeno da su vozilima upravljali u alkoholiziranom stanju.