Crna hronika
1

Bijeljina: Dvije osobe uhapšene zbog kokaina

SRNA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Bijeljinska policija uhapsila je dvije osobe nakon što je tokom pretresa njihovog vozila pronašla kokain, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Nakon pretresa Audija kasno sinoć uhapšeni su vozač čiji su inicijali S. P. (28) iz Bijeljine, kod koga su pronađena tri paketića, i saputnik čiji su inicijali R. M. (32), kod koga je pronađeno sedam paketića kokaina, naveo je dežurni operativni CJB Bijeljina.

Oni su lišeni slobode oko 23.30 sati i protiv njih će tužilaštvu biti podnesen izvještaj zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Lice čiji su inicijali A. S. (29) prijavilo je policiji da su mu sinoć nepozante osobe ukrale novčanik na parkingu u Ulici Stefana Dečanskog u Bijeljini. U novčaniku je bilo 600 eura, 200 KM i lična dokumenta.

U protekla 24 sata na području koje pokriva CJB Bijeljina slobode su lišene još dvije osobe, jedna u Vlasenici zbog fizičkog napada, a druga u Bijeljini zbog vožnje u pijanom stanju.

Javni red i mir narušen je šest puta, po dva puta u Bijeljini i Vlasenici, i po jednom u Loparama i Zvorniku. Dogodile su se četiri saobraćajne nesreće sa manjom materijalnom štetom.