Crna hronika
0

Bijeljina: Bačena bomba na zgradu firme Old gold komerc

SRNA
Bijeljina
Bijeljina
Na objekat firme "Old gold komerc" u Dvorovima jutros je bačena bomba od čije su detonacije popucala stakla na stolariji, rekao je Srni dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini Nebojša Jovanović.

On je naveo da je jedan od dvojice braće, koji su vlasnici ove firme, rekao na uviđaju da ga je oko 4 sata probudila detonacija i da je prvo mislio da je eksplodirala peć, ali da je ubrzo uvidio da je na objekat veleprodaje, pored magistralnog puta Bijeljina - Rača, bačena bomba.

Jovanović je dodao da nema povrijeđenih i da je objekat oštećen, odnosno da je polupan stakleni dio stolarije na strani objekta koji graniči sa magistralnim putem Bijeljina - Rača, te da je nekoliko gelera ušlo i u objekat.

Prema njegovim riječima, izvršen je uviđaj, a policija utvrđuje da li su kamere nekog od obližnjih objekata zabilježile događaj ili automobil u to vrijeme, jer je vlasnik bio kategoričan da je to bilo oko 4 sata. 

Jovanović je dodao da je vlasnik iznenađen i da ne može da shvati ko bi mogao biti izvršilac, tvrdeći da nema nikakvih problema ni sa mušterijama ni sa dobavljačima, te da često daje donacije i pomaže ljudima.

Dežurni operativni u CJB Bijeljina potvrdio je Srni da je u 6.30 vlasnik "Old golda" čiji su inicijali D.G. telefonom prijavio Stanici policije u Dvorovima da je oko 4 sata u blizini svoje firme čuo detonaciju i po dolasku pred firmu uočio na fasadi objekta oštećenja i polupana stakla.

Vlasnici firme "Old gold komerc" u Dvorovima su braća Dušan i Dragiša Gligorić.