Obračun u automobilu
0

Banjalučanin pucao sugrađaninu u glavu

Piše: D. T.
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Banjalučka policija uhapsila je sinoć Davor Račića (29) iz Banje Luke, zbog sumnje da je hicem iz pištolja ranio sugrađanina Borislava Kneževića, potvrđeno je portalu Sarajevo-x.com u policiji.

Pucnjava se dogodila oko 22 sata u Ulici Krajiških Brigada na Zapadnom tranzitu u Banjoj Luci.

Prema informacijama iz policije Knežević je ranjen u glavu i nakon toga je prevezen u Univerzitetsko-klinički centar, gdje je zadržan na liječenju.

"Pucnjava se dogodila u automobilu Citroen, koji se nalazio u zaustavnoj traci, a motivi obračuna još se utvrđuju", pojasnili su u policiji, dodajući da je od osumnjičenog Račića oduzet pištolj kalibra 7,65 mm.

Kako saznajemo, pored Račića i Kneževića u vozilu je bio i Vidoja Tomašević (51) iz Skender Vakufa koji je nakon pucnjave također priveden.

"Rad na ovom slučaju, koji je okvalifikovan kao pokušaj ubistva još je u toku i mi za sada ne možemo dati više informacija", naveli su u banjalučkom Centru javne bezbjednosti.

Portal Sarajevo-x.com nezvanično saznaje da su Davor Raačić, kao i ranjeni Knežević policiji od ranije poznati po izvršenju krivičnih djela.