Crna hronika
0

FOTO+VIDEO / Banja Luka: Zamolila da ode u toalet pa skočila sa 16. sprata

Piše: D. Tomić
Nepoznata žena pokucala je na vrata Željka V., stanara nebodera u Kordunaškoj ulici, zamolila ga da ode u toalet, a potom otišla do kuhinje odakle je sa prozora skočila u smrt.
Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
Identitet žene, koja se danas oko podne bacila sa 16. sprata stambene zgrade u banjalučkom naselju Borik još nije utvrđen, rečeno je portalu Sarajevo-x.com u policiji.

Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, nastradala žena ima između 50 i 60 godina. Ona je oko 12 sati pokucala na vrata stana Željka V., stanara Kordunaške ulice i zatražila da se posluži toaletom.

Kada joj je vlasnik stana na 16. spratu to dozvolio ona je iskoristila njegovu nepažnju i umjesto u toalet otišla do kuhinje, otvorila prozor i skočila.

Nesretna žena na mjestu je ostala mrtva, a stanari zgrade u Kordunaškoj ulici rekli su za portal Sarajevo-x com da ona nije živjela u njihovoj zgradi.

“Komšinica je rekla da ju je vidjela nekoliko puta. Možda je imala rodbinu ili se eventualno skoro doselila, ali je niko nije uspio prepoznati kao osobu koja je tu živjela”, rekao je jedan od stanara zgrade.

On dodaje da je čuo kako policija kod nastradale nije pronašla nikakve dokumente i da se identitet još utvrđuje.

Iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka također nam je potvrđeno da oni još ne znaju ko je stradao.

“Pretpostavka je da se radi o samoubistvu, ali istraga u vezi sa ovim slučajem još traje”, kratko su poručili iz policije.

Šokirani stanari banjalučkog naselja Borik ispričali su nam tokom policijskog uviđaja da je stradala žena na sebi imala plavu trenerku i sivu jaknu.