|

Banja Luka: Vozač "Juge" u životnoj opasnosti

Banja Luka: Vozač "Juge" u životnoj opasnosti
0
F
FENA
18.3.2012. u 13:20
9
komentara
0

dijeljenja
Banja Luka: Vozač "Juge" u životnoj opasnosti Foto: Arhiv
Aleksandar Zeljković, jedan od šestero povrijeđenih u jučerašnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor, u banjalučkom naselju Tunjice, životno je ugrožen i sve dalje prognoze ljekara su neizvjesne.
Zeljković je smješten na odjelu Klinike za hirurgiju, gdje je sinoć operisan, nakon što je u sudaru dvaju automobila zadobio teže povrede trbušnih organa i priključen je na aparate za vještačko disanje.

Povrijeđeni su i Zeljkovićeva supruga Darija te njihovo dvoje maloljetne djece, ali nisu životno ugroženi. Sinovi Aleksandra i Darije Zeljković, devetogodišnji L. Z. i petogodišnji S. Z. primljeni su na Kliniku za dječiju hirurgiju.

Devetogodišnji dječak ima teške tjelesne povrede, a njegovo zdravstveno stanje za sada je stabilno. Petogodišnjak ima lom lijeve natkoljenice i u toku su pripreme za operativni zahvat.

Lakše povrijeđeni u ovoj saobraćanoj nesreći je i Miloš Čelebić, koji će danas biti operisan. On je zadobio povredu desne natkoljenice, a primljen je bez svijesti u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje.

Šesta povrijeđena osoba je Srđan Belaja i on je primljen u Kliniku za torakalnu hirurgiju, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno, potvrđeno je iz banjalučkog Kliničkog centra.

Aleksandar Zeljković je upravljao vozilom "Jugo", u koji je udario "Golf dva", za čijim upravljačem je bio Čelebić.

Tokom preticanja, on je pokušao da zaobiđe vozilo "Golf 5", a zbog velike brzine nije uspio da se vrati u svoju traku i sudario se s "Jugom" koji mu je išao u susret iz pravca Prijedora, potvrđeno je u Okružnom tužilaštvu.

Nakon ove teške saobraćajne nesreće saobraćaj na tom dijelu magistralnog puta bio je obustavljen nekoliko sati.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...