Crna hronika
16

Banja Luka: Nakon prepirke s konobarom, bivši policajci razbijali flaše i čaše u kafiću

FENA
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Banjalučka policija identifikovala je tri osobe koje su u jutarnjim satima u ugostiteljskom objektu u Grčkoj ulici u Banjoj Luci, nakon verbalne prepirke sa konobarom, polupale nekoliko flaša i čaša, kao i saksije sa cvijećem.

Policijski službenici su, postupajući po prijavi o narušavanju javnog reda i mira, koja je zaprimljena jutros oko 09:20 sati, došli do operativnih saznanja da su u ovom slučaju učestvovali N. P. G. K. i D. G., svi iz Banje Luke.

O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, izvršen je uviđaj, a materijalna šteta bit će naknadno utvrđena.

Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji na utrđivanju činjeničnog stanja i dokumentovanja predmeta.

S obzirom na to da se u pojedinim medijima pojavila informacija da su učesnici prekršaja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka demantuje takve navode i ističu da su dvojica osumnjičenih bili u ranijem periodu pripadnici MUP-a RS, kao i da im je u ranijem periodu, prekinut radni odnos, zbog teže povrede radne dužnosti.