Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babo ti je sine kriv sto te nije i*drko za šljivu bolje bi bilo...
loži se na kolegu Sefića pa će pokušati da odugovlači. U ovoj zemlji je ostalo malo porodica s obrazom. Mene bi se odrekao od oca do tetka u Holandiji, a ja bih to mirno prihvatio. Ali ološ koji dobije X5 neregistrovan da vozi, to sve govori i o ocu i o majci i o komplet familiji.
One su krive što su sa budalom sjele u auto...Šta očekivati od ovakvog kretena, majmuna koji vozi ovakav BMW...Nažalost današnje djevojke žive u sapunicama, lože se na kretene jer misle da će tako biti ribe, a realnost je drugačija...Znam da zvuči surovo, ali je tako...Poruka djevojkama, držite se normalnih, neprimjetnih, pametnih muškaraca inače ništa dobro nećete doživjeti..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
yeebem ti mater
Hahahahah jeste vi meni svi debili
Vješala samo,vješala ...........
Hmm cuj 166kmh.. Sa 220 spustise na 166... Dok počne sudzenje još će on da tuži i preminule djevojke i državu za pretrpljeni stres i štetu na autu
166 godina zatvora za svaki kilometar brzine i plus xy godina za tri cure. Plus xy godina za očiti nedostatak kajanja i priznanja krivice. Čuj nije kriv!?!?!!!
Tako će svi, koliko je moguće, izbjeći stres" - kako ce stres izbjeci djevojke kojih VISE nema?!Kako ce porodice zivjeti bez stresa kada su sobe ostale prazne,haljine neobucene,rijeci neizgovorene,zagrljaji ne pruzeni,kada je zivot prestao da se kroji za 3 ziva bica?!?!Kako ce porodice da budu sretne kada ih majka nakon nosena ispod srca, hranjenja srcem i voljenja cijelim bicem zajedno sa ocem vise nikada nece moci pomilovati i pomirisati?!
Krajnje morbidna izjava advokata optuženog.
Dajte budimo realni. Ni on sam nije zelio da nekog ubije. To nije opravdanje, ali i ove cure su krive sto su sjele u auto s njim. Kriv je samo iz 3 razloga: 1. Vozio neregistrovan auto 2. Imao lazne tablice 3. Vozio brze od dozvoljenog Svakom se moze desiti da u njegovom autu neko pogine
Sve je to okej, ali je sad problem nastao jer dečko laže i želi svoje dupe da izvuče.
A odakle sad da je vozio 166?
A ne, nije on kriv za nesreću, sjela Lejla pa ga na gas dala. Bravo momak, pardon krmak.
Seljacina !!!
I sad će priznanje krivice i nagodba a djevojaka nema.....e da mu nije rod Hamdo Ejubović - vječiti načelnik Hadžića možda bi i bilo suđenja. Ovako izio vuk magarca i nikom ništa. Fuuuuuj države i sudstva
Kako poletiše u prvoj informacijom sa brzinom od 244 km/h! Na onom mjestu je i 166 km/h previše s obzirom da je izlazio sa autoputa. Sem toga je bio mokro i samo lud, nadrogiran ili neiskusan, bi to i uradio! Za momka od 20 godina nije tako brz auto ni tako velika brzina, vani je to drukčije regulisano, do toliko godina toliko konja i to je to! Tamo se i po suhoj cesti čovjek osjeća neugodno kad izlazi sa 100-120 km/h...
U ovom svemu se ne spominje saucesnik, odnosno babo koji je neregistrovan auto dao sinu da napravi tragediju, ili ce biti ona stara floskula, nije jadni babo ni znao sin sam uzeo kljuceve, babo samo negdje drpio razlicite tablice ili je i to ovaj neduzni ( nije kriv ) sincic sve sam organizovao. Pitanje kad pocinje sudjenje babi.
Nastupa ponovo sudska lakrdija, odugovlacenje u nedogled dok pola stvari padne u zaborav, bas smo jadni i bijedni sa ovakvim pravosudjem.
Siptari pametni ...krvna osveta buraz pa se ti jebi...