Crna hronika
0

18 kaznenih djela na području Srednjebosanskog kantona

FENA
Proteklog vikenda na području MUP-a Srednjobosanskoga kantona prijavljeno je 18 kaznenih djela i 13 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Na prometnicama se dogodilo 17 nezgoda, u kojima su, uz materijalnu štetu, dvije osobe teže ozlijeđene, stoji u priopćenju iz srednjobosanskoga MUP-a.

Jučer u 20 sati u mjestu Šenkovići u općini Novi Travnik došlo je do tučnjave u kojoj je jedna je osoba teže ozijeđena, pa je nakon ukazane liječničke pomoći u Domu Zdravlja u Novom Travniku prebačen je na daljnje liječenje u bolnicu u Travnik, a drugi sudionik tučnjave priveden je u Policijsku stanicu Novi Travnik radi kriminalističke obrade.

Jučer oko 12.30 sati na Magistralnoj cesti M-5 u mjestu Kraljevice u općini Travnik dogodila se prometna nezgoda u kojoj su dvije osobe teže ozlijeđene.

Do nesreće je došlo kad se Kenan M. (1989) iz Travnika, koji je upravljao vozilom marke "renault megan" (809-T-520), sudario s Delfaom J. (1951) iz Travnika, koja je upravljala vozilom marke "golf II" (569-A-943), stoji u priopćenju iz MUP-a Srednjobosanskoga kantona.