Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parametri poput miroljubivih mjera demografskog nadzora, eksploatacije nafte, uglja, zemnog gasa, prehranjivanja sadašnjih i budućih generacija, suzbijanje divljih i remetilačkih režima, eskalacija otpada u okeanima i u bliskom svemiru, ... Šta mislite o tome ?
Zvizdić obilazi rovove gdje je zanoćiv'o. Traži manjerku koju je izgubio.
Podsjetnik o interesima: Zemlje poput Irana i Kine daju uglavnom moralnu i teorijsku potporu nama u Bosni, ali u praksi obje su međusobno povezane međusobnim interesima koji bi mogli veoma razorno djelovati i za Ameriku, i za Rusiju i djelimično i za Evropu ali i Afriku i Australiju.
malo se vratio kući 😂
NATO je bio pripomagač vojsci JNA u ratu. Zašto NATO nije bombardovao Srbiju odmah na početku rata,nego su je bombardovali nakon rata?? Zašto je NATO prodao Srebrenicu?? Dobro bi bilo po nas da uđemo u NATO, ali mislim da bi više ispaštali nego dobro vidjeli..
Veliko je pitanje da li će biti BiiH
Načekat će se Denis i ekipa. Neće vas niko tamo. Ne pripadate tom klubu. Vi ste za arapsku ligu. 😂😂😂😂😂
U svom na svom Herr Zvizdic