|

Živko Budimir otvorio ured u Odžaku

Živko Budimir otvorio ured u Odžaku
0
F
FENA
2.12.2011. u 17:00
9
komentara
0

dijeljenja
Živko Budimir otvorio ured u Odžaku Živko Budimir
Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Živko Budimir danas je otvorio Ured u Odžaku.
Ovo je prvi put da jedan predsjednik Federacije otvara ured u Posavini.

"Snažno se zalažem za vraćanje predratnog sjaja Bosanskoj Posavini te želim vjerovati kako ćemo uz puno truda i nešto političkog kompromisa postići da Bosanska Posavina bude sigurna i poželjna za život i Srbima i Bošnjacima i Hrvatima, kao i ostalima. Stoga je otvaranje Ureda u Odžaku bio logičan slijed mog razmišljanja i političkog djelovanja", kazao je Budimir.

On je istaknuo kako često dolazi na područje Posavine te da dobro poznaje probleme s kojima se suočavaju oni koji žive u Posavini i oni koje se tek nastoje vratiti.

"Ured u Odžaku će mi pomoći u kontinuiranom dobivanju informacija s ovih prostora te ću, zajedno s timom mojih ljudi, još intenzivnije raditi na rješavanju nagomilanih problema u ovom kraju. Želim vidjeti Bosansku Posavinu kao socijalno stabilan i gospodarski napredan kraj, kakav je nekoć i bila", kazao je Budimir.
On je kao najizvjesniji način da se to ostvari istaknuo proširenje granica Brčko distrikta na cijelu Bosansku Posavinu.

"Dok se god ne omogući održivi povratak iseljenima i raseljenima, Bosanska Posavina stajat će na mjestu, a mudrim političkim potezima mogla bi čak postati lokomotiva koja će povući BiH prema euroatlantskim integracijama", naglasio je predsjednik Budimir.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...