Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja, i?
hahaha a sinoc do 2 glavne ceste neociscene
Koliko god da je pao, svaka cast momcima sto rade..Niko od Vas ispred svojih vrata ne bi uzeo lopatu pa zalopatao,tako da ne s...te bez veze po portalima....
Ma 100% Guzicom ne bi mrdnuli,ali zato kad treba pametovati i kritikovati tu su eksperti. Sve cekaju da im neko drugi za njih odradi. Momci dobro rade bar sto se Sarajeva tice.
Pa sta rade ostali u KJKP RAD? Koliko ih ima, snijeg bi ih se trebao prepasti
@fbUser1600687085 koji snijeg? Ovih cijelih 5 cm strasnih? Jojjj sto vas ne mogu, prtili ste u selendrama i metar i po snijega, a sad biste da se topi u vazduhu
Sad ce klixovci poceti pljuvati i prodavati prezvakane fore "iznenadio ih snijeg", a ustvari cinjenica je da nije palo ni 10 cm snijega i da je stanje sasvim zadovoljavajuce za ovo doba godine.
Pao snijeg u Januaru i iznenadio komunalne sluzbe :D
@emir0303 jel ti drago sto si to napisao? Jesil sad ono u inu ti ?
@emir0303 jesi li dugo foru smisljao ili je to bio trenutni nalet inspiracije?