{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zimska sezona Tuzlanskog kantona

S
Sarajevo-x.com
6.12.2007. u 11:54
0
0
Zimska sezona Tuzlanskog kantona
0
Zimska sezona Tuzlanskog kantona
Zimska turistička sezona u Bosni i Hercegovini zvanično će biti otvorena 15. decembra, kada će predstavnici turističkih ureda iz cijele BiH na Bjelašnici upriličiti svečanost, u okviru koje će biti predstavljene atraktivne zimske turističke destinacije u cijeloj zemlji.
Na ovom skupu će također i Turistička zajednica Tuzlanskog kantona prezentirati zimsku turističku ponudu Kladnja i planine Konjuh, sa posebnim akcentom na mogućnosti aktivnog odmora u kladanjskom Zimskom turističkom ski-izletištu Karaula. Tuzlanska regija raspolaže i značajnim kapacitetima kada je u pitanju zimski seoski turizam, prije svega u Kladnju, Srebreniku i Gradačcu.

Planirana je i multimedijalna prezentacija planine Konjuh, koja nudi netaknute bisere prirode i posebna zadovoljstva svima onima koji vole skijanje, šetnju, odmor u prirodi ili lov.

Uz prigodnu prezentaciju, učesnicima svečanosti na Bjelašnici će biti podijeljeni propagandni materijali, brošure, razglednice i kalendari sa motovima atraktivnih turističkih destinacija u Tuzlanskom kantonu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: