Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino postivanje i medzusobno uvazavanje !👏
Družite se i poštujte se narorde
Jesi li gurno sta ispod jastuka Mevludine?
@MustafaNY normalno da jest, kad je muftija bio cicija hehe
@MustafaNY - naravno! Običaj je!
Naravno Efenija - svaka čast. Marko se bome naradio i Svevišnji ga nagradio! Pope sada podigni dobru djecu na radost roditelja, komšija i prijatelja!
Zasto tako moj muftija ne posjecuju popovi Banja Luke, Trebinja, Bijeljine, Prijedora itd... nase efendije ili Bosnjake uopste? Dosta je naseg merhameta.
Hodže i popovi puni para. Prave bez brige po 8 djece. Glupi narod plaća. Omladina u Njemačkoj . Hodže i popovi najveći lopovi!
Mamu mu njegovu muftijsku, mafijaš i lopovčina
Ja sam majka sestero dece
Ove godine sam na babine otišao samo jednom .. dok sam otišao na dvije sahrane,j jedan sprovod.. i ispratio dvojicu jarana i dvije jaranice na "zapad" ... ljudiii ,nestajemo... inaće lijep gest
vi vijerski cinovnici ste doveli dobrim dijelom da se narod iseljava pa sada na vama je da se je... i donamirite ono sto se iselilo
Bravo za Muftiju👏
Ustaše i četnici na haparatima!
Ovo je prava slika Bosne!
nažalost. sa ovako jakom pravom slikom ide i blijedo školsvo, nepostojeće zdravstvo, smiješno visoko obrazovanje, nepostojeća industrija, treba li spomenuti infrastrukturu, kanalizacije, vodu, plin, poplave? penzije? ekologija? vazduh zimi u gradovima? prava slika bosne. ja sam patriota i volim svoju državu ali volim i istinu.
oni su učinili čuda.
Majka šestero dece
Da su zdravi i zivi
Baš je nafakali...sretno Vam bilo.