Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje SDA nogom zagazi tu je truhlo odmah
ovo je projekat sdha, koja je ze trans vodila prema krahu da kupi neki tajkun blizak sdha
Gdje ga Es De Ha upetlja svoje papke i pipke piši propalo!!! Glavni krivac propasti ove države je upravo Es De Ha. 26 godina njihove vladavine je Bosnu unazadilo 4 vijeka. Ali ko je narodu kriv!!! Birali ste sad ih trpite!!!
Uvesti karavanske rute sa kamilama i mirnaaaa Bosna
Ono kad bosnjo vodi firmu
SDA lopovi opljačkaju preduzeća a onda ih drugi SDA lopovi vade iz ghovana novcem koji pripada građanima!
blokirani zbog par miliona...opet neka igra politička, pitanje je ko kontroliše poresku upravu
Porezna je u ZDK SDA 100% i sve što ide u pravcu da ogadi Zeničanima ovog Fuada Kasumovića se podržava. Ne mogu oni prežalit što ne vladaju Gradom. Da mogu i vodu bi zavrnuli.
Neka kad mogu "trenirat strogoću" na privatnim firmama mogu i nad vama.
@istinailaz28 ti si bas glup!! da ima milion putnika dnevno duznik treba da je isti glupane
Pisete gluposti u Njemackoj gradski prevoz ne moze da opstadne bez pomoci drzave a da prezivi u Bosni...
@Nest_cafe zasto??
Pa kakvo je riješenje blokirati račune?
@baltazar kome to sebi? Najviše će stradati radnici koji nisu krivi (vozači i sl.). Delegati koji su napravili dug vjerovatno imaju prihode sa strane, tako da ovo na njih i neće utjecati, zar ne?
Znam da je sada kao ispravno i «prijevoz» i «prijevod» ali nikako da prihvatim jer se «prevozi», a ne «prijevozi» isto kao sto se ne «prijevodi» vec se «prevodi». Izbacujem «prijevoz» i «prijevod» jer su naporni.
@Libertino prihvati da si nepismen, i to totalno.
SDAAAAAAAAAAA lopoviiiiiiiiii
biti ce neki novi Almy Bajra ili provjereni SDA finansijer umjesto Zenicootronsa mozda se i Ramonzes okusa u prevoznickome biznisu...
A gras jos radi