Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamenarevic Haris, ne skrivajte imena pacenika
3232 slažem se ali ovdje je riječ o obrazovnoj instituciji tako da tvoj komentar je ovdje pogrešan.
kojii ce k.c tjelesno u skoli, oznojis se i onda nastavljas nastavu onako smrdljiv haha
@staMuRecee Zato se prije rada casfizickog ostavljao za kraj nastave. Debilim ato ne treba danasnjim svakako, samo im daj mobiteli tiktok.
Nema nista gore od starih pacenika, nisam jednom vidio starkelju da slini za djevojcicom, jbt pa meni je ofirno da slinim, iako je to za moje godine i normalno, ali lik koji je stariji 30 godina ili vise, bas bolesno, sta je s tim ljudima, ko da zenske nisu imali u zivotu
Strašno ako je istinito,ali ako se oblače kako se oblače nije niti čudo dotakli smo dno svakako.
Mozda je mala sama podmetnula guz. Nevin je dok se ne dokaže suprotno.
Et sad idi hebi nenu svoji grbavu sramoto, sljamu, ugursuze, bilmezu, usljo, ljigo, odronu, pedofilu dabogda se napatio umro pa ozivio pa umro opet. Zbog toga sto si drkadzija ortodoksni i sto ne mozes bez tog da buljis u maloljetnice nekom maksumu ces stvoriti strah i traume do kraja zivota.. da mi je te uhvatiti na 5 min da ti kozu ogulim
Gledaj koliko pacenika ima po komentarima sto brane ovog ludaka.. maksum od 15 god kae utegla se.. dabogda ti se ocni kapci otegnuli do poda da ne vidis ni sunca ni mjeseca
U mojoj skoli nastavnik informatike uvijek je stavljao u prvu klupu djevojcice sa vecim grudima a nastavnik fizickog vaspitanja je uz izgovor "pomaganja" tokom vjezbanja dodirivao ucenice ljigavo i bez srama. Na prijave istih pacenika dobijali smo odgovor da oni nas samo gledaju kao svoju "djecu"... Drugi profesor placao ucenicima za seksualne usluge tacnije bio je gej. Odgovorno tvrdim da u svakoj skoli ima najmanje 5+ ovakvih predatora!
Ovdje sve puno sudija, tuzilaca, advokata, moralista... Nije u redu da profesori hvataju ucenice na nastavi za dupe. Ipak, mala ali bitna razlika je jel' njemu 60 god. i mozda je vec djed nekoj unuci starijoj od ove ucenice, ili je u pitanju mladi i zgodni profesor fizickog od 23-24 godine, u kojeg se koklektivno zaljubljuju razredi ucenica pred punoljetstvo. Sacekajte da se najprije utvrdi je li ova optuzba osnovana, je li to istina, laz, nekakva osveta ili ucjena itd. pa onda sudite.
Ma fuj. Kako li je samo djeci koja su ovo prijavila citat vase jadne komentare u kojima im ne vjerujete a vjerujete ovom odvratnom covjeku. I onda se pitate zasto zrtve silovanja prijave zlocin tek za 10 godina. Pa zbog glupavog bosanskog naroda, cim djevojka kaze dirao me je ili silovao odgovor vecine je pa sto si nosila to provocirala si ga ili lazes, dobar je on. Jos je u pitanju dijete sad. Fuj.
Dijete svaka ti čast što nisi ovo prepustila slučaju! Ovog ima koliko hoćeš, ima i da nastavnici obrgrljivaju djecu kao nešto roditeljsko ali to je prekrivena pedofilija. Lično sam vidio kako je nastavnik obgrlio dijete na igralištu.
Nastavnici moraju znati svoje mjesto!
Ma nek si profesore. Da je sestra pokrivena ne bi sigurno. Zato vratite se Islamu!
Ko je podigao optužnicu ?!
otpustiti govno pedofilsko momentalno
Starohan je marno za bulju. Odma metak u celo A predpostavljam da se mala siparica utegla i posla u skolu, zalosno jbg.
A malodobnice tate i mame posalju u skolu sa izvaljenim sisama, tangicama, taicama, karminima, pilinzima, manikurom,pedikurom jer to je sve toBoze sada IN. Ne opravdavam cin profesora, sto vise , sramotno, ali moramo pogledati i drugu stranu price.
nekad to se nije tako tumačilo,ako učenica nije mogla da napravi kolut naprijed i nazad nastavnik je pomogao.