Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajete mi nadu u ljude.
SMRDONJE GADNE RUZNE
Ništa od ovoga, ovo se trebalo ispregovarati u Dejtonu 95'... ratna odšteta državi i pojedincima... a ovo je samo predstava...
-Tuzno je da vi nesto trazite za nekoga ko vase zrtve ne postuje !!! Dok se vi okupljate za pravu stvar,vase koleginice ,,majke Srebrenice" docekuju Nasera Orica ispred tuzilastva BIH i pozdravljaju njegovo oslobadjanje.Oslobadjanje od odgovornosti za mnogobrojne ubijene srpske civile,zene,dijecu,stare i nemocne ljude,ratne zarobljenike itd
Imam osjecaj da su ove gospodje ,,losi ljudi"! One ne postuju svoje zrtve.A iz toga proizilazi da ne mogu postovati ni tudje.Isto misljenje imam i za ,,majke Srebrenice".
@parabola2017 majke srebrenice gore od SDA..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pozivam sve poslodavce u FBiH da ne zaposljavaju ljude sa srpskim imenima dok nam se barem ne izvinu.
Za sta da vam se izvinjavamo?
Jel nebi zaposlio ni ove sto protestuju za vas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eh ima jos malo para onaj sto vas donira otiso je onome na ispovjest a bas me onda interesuje ko ce izaci
mislim da bi nesto slicno ovome trebali i mi da uradimo,budimo realni i nasi su cinili zlocine.
Da su pravi svi bi se protiv svojih bunili. ALi majke Srebrenice brane Orica, majke Dodiklanda brane Mladica i gdje je pravda.
@whey zato sto zlocince velicamo kao heroje,ovdje nikad nece doci do pomirenja..ali za mene heroji nikad nece biti koljaci iz srebrenice,kravica itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U Srbiji su na vlasti ljudi koji su podržavali Miloševićev genocidni režim, presjednik Srbije je svojevremeno skupštinu Srbije proglašavao sigurnom kućom za ratne zločince, lijepio je bulevare ratka mladića, govorio da treba pobit 100 Muslimana Bošnjaka, Milošević bi danas bio ponosan ovakvom Srbijom, Srbija odnosno njezino rukovodstvo je licemjerno daje garanciju za puštanje na slobodu genocidaša Mladića, što Bošnjacima govori da politika genocida živi.
@Muha9941 Srbi su apsolutno tvrdoglav i poremećen narod, čast izuzecima. Ali 85% Srba misli da je sve Srpsko i da su svi Srbi, i negiraju genocid.
@IslamskiHalifat To se od malena zadoji četničkom - fašističkom ideologijom mržnje svega što nije Srbijansko.
Srbi ništa ne priznaju, ko babo im Turci , ne priznaju Armenski genocid. Negatori genocida. Lupajte minuse đikani seljački.