Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix copy i Avaz paste od sada tako trebaju da se zovu!! Fuj debili nepismeni!!
E cuj sjeveroistok. Gore je to sto i u dnevnom avazu stoji isto!! Ko od koga prepisuje?? Eto nam dva vodeca “vjerodostojna” portala!!
Dobro to je, što je...zanima me nešto drugo, gdje su pare od EU donacija za gradjane koje su uplaćene državi u junu ove godine. Niko ništa ne spominje, ni država, ni ooćine a ni novinari....Ma ja, 65 miliona KM, i nije neka cifra, a narod može i bez toga izgleda...
autoru texta Tebi je bitno članak napisati a koliko je on tačan ili koliko ima netačnih pojmova to je manje bitno.Živimo u vremenu gdje baš sve možemo provjeriti npr. geografska područja gdje se koje mjesto selo naselje ulica nalazi.
Split šire područje S Mosta Odeš na more u SMostinideš na plažu u Split
Malo se izgubio kompas. Sjeveroistok?!?
Sanski Most na sjeveroistoku BiH?
E svaka cast autoru clanka, vidi se ta strucnost, cuj Sanski most na sjeveroistoku...
znači bilo je ovih dama što su ga osjetile..mislim na zemljotres