{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zeljković: Sarajevo City Centar će ponuditi nove sadržaje

19.9.2013. u 15:50
0
41
Zeljković: Sarajevo City Centar će ponuditi nove sadržaje
0
Premijer Kantona Sarajevo Suad Zeljković, u pratnji Sulejmana Al Shiddi, upoznao se danas sa dinamikom i rokovima završnih radova na izgradnji Sarajevo City Centra na Marijin Dvoru u Sarajevu.
"Svakoj inicijativi i ulaganju za dobrobit građana Sarajeva, stvaranju radnih mjesta i kreiranju novih sadržaja treba dati punu podršku. Centar je koncipiran i gradi se na zavidnom tehničkom nivou. Građanima Sarajeva će ponuditi neke sadržaje po prvi put i obogatiti turističku ponudu. Nesumnjivo je da ovakvi projekti promoviraju Sarajevo kao grad lider regiona", istakao je premijer Zeljković.

Al Shiddi, vlasnik ovog velikog poslovno-hotelskog kompleksa, očekuje početkom decembra ove godine stavljanje u funkciju prvih sadržaja u okviru Centra, te naglašava da će Sarajevo City Centar biti Centar za sve građane Sarajeva i koristit će ga svi Bosanci i Hercegovci.

"Mi smo uradili najbolje što smo mogli, građanima i gostima Sarajeva dat ćemo ovaj Centar, a naše interesovanje za ulaganje i investicije ovdje neće biti završeno", riječi su Sulejmana Al Shiddija, vlasnika Sarajevo City Centra koji će imati 120.000 m² poslovno-hotelskih sadržaja, podzemnu garažu od 1.200 mjesta, a procjene su da će oko 2.500 ljudi, direktno i indirektno naći svoj posao ovdje. Kako su naglasili investitori, ukupna investicija izgradnje ovoga Centra iznosi 160 miliona KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: