{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Željko Komšić: Nemojte me hvaliti, nisam primio porodicu u svoj dom

19.5.2014. u 12:26
1.469
176
Željko Komšić: Nemojte me hvaliti, nisam primio porodicu u svoj dom
1.469
Željko Komšić: Nemojte me hvaliti, nisam primio porodicu u svoj dom
Željko Komšić (Foto: Klix.ba)
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić danas je demantovao informaciju da je u svom dom primio porodicu koja je ostala bez krova nad glavom te se odrekao primanja.
"Žao mi je što se moram, u ovako teškim vremenima za BiH i njene građane, baviti lažima koje se objavljuju, a vezane su za mene lično. Tim prije jer se nikada nisam bavio demantovanjem bilo koje lažne informacije i vijesti u kojima sam pomenut. A bilo ih je bezbroj i vjerovatno će ih biti još. Ali, u ovakvoj situaciji, ipak moram", navedeno je u Komšićevom saopćenju za javnost.

Potpuno je, dodao je, neistinita informacija koja je objavljena u nekim medijima o tome kako je primio nekoliko porodica s poplavljenih područja u stan u kojem živi, kao i sve ostalo što je vezano za tu informaciju.

"Također, ne postoji nikakav moj Facebook profil ili stranica na koju se, eventualno, neko može pozvati kao na neki od izvora informacija. Svi Facebook profili ili stranice, koje se navode kao moje, su lažni, jer ja ih, jednostavno rečeno, nemam. Jasno mi je da postoje, mada ih ja ne razumijem, ljudi koji svoju energiju i vrijeme troše na laži. Zašto to rade, s kojim ciljem, šta žele da postignu, ne znam. U ovom slučaju samo im jedno mogu reći, nemojte me hvaliti, molim vas!", navodi se u demantiju člana Predsjedništva BiH Komšića, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Predsjedništva BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: