Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki treci je bio pod uticajem alkohola, samo sto svaki trinaesti nije imo cenera il nije imo dajdzu u muriji.
svaki trinaesti?? pa koliko to ima vozaca?? u alkoholiziranom stanju?? pa kad mi neko kaze da smo u recesiji i da se lose zivi..
neki dan u olovu trazi za mesooo reko evo petak pojedi hamburger zasmija se i uze dabogda prolito od njega znam i ime al nek se hrani soson
Budimo realni do kraja i iskreni.Mi smo ih takvima napravili,kako glasajući za one ljude iznad njih tako i nuđenjem novca kada nas zaustave.Vozi normalno,pa nećeš platit kaznu.Kraj priče.
Ja još nisam vidio da su ovi majmuni od saobraćajnih policajaca kaznili IJEDNOG kretena ili kretenku koji jednom rukom voze, a drugom drže mobitel i pričaju na njega, ili kuckaju poruke
ZDK: Svaki drugi policajac insinuriao da je spreman primiti mito, a svaki treći upotrijebio riječ "kafa"