Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoze vam niko nista...ima vas 1.000 zaposlenih u BHRT to je ko ozbiljna kasarna...
Šta je đikane, radi guza ko meduza mater ti četničku, mislio si raditi u Šeheru, pljuvati po BiH, Bošnjacima i našim žrtvama bez ikakvih posljedica?! Budi sretan što glupi Bošnjo opet na kraju saburi, jer da smo npr kao braća Albanci tebe i tvoju četničku svitu bi iz sivog doma govnjivim motkama otjerali u stočno sarajevo pa tamo srbujte uz slamu mater vam dušmansku!
samo stitite cetnike, pa cete naplatiti rtv taksu, al idite u banja luku pa tamo naplacujte
Vojvođanin ili Lala bi reko za četnike : ta manite ih ..
HAJMO ČAMPARA OSMICA LUKAČ I OSTALI BANDITI SAD UPREGNITE SVE DA NAĐETE KO PRIJETI RADOJI A TO ŠTO NAM POLICAJCI I GRAĐANI GINU OD TEORORISTAA TO MOŽEMO SAČEKAT DOK SE BOOKIR IZLETBEGOVIĆ NE VRATI SA IZLETA IZ TURSKE
Zašto jednostavno Bhrt ne proglasiti muslimanskom i onda bi sve bilo ok i sve bi imalo smisla
Samo onoj ufuranoj zvalji stisnuti za pjevalo.90% zna ko je to pisao!?
Ja bih na vašem mjestu, u znak protesta, ukinuo pretpaltu !
i treba dati cetniku do znanja nisu mu ovo 90te
Ova koverta nije vidjela centimetra Amerike.
Zar nije poruka trebala doci iz Moskve? Ovi pricaju kako mi velicamo okupatore, a sva dijaspora u Austriji, Americi i drugim NATO zemljama.
https://www.rtvbn.com/3938419/topalic-nisam-smijenjena