|

Zbog prijetnji smrću, Ajanović i njegova porodica pod nadzorom specijalne policije

Zbog prijetnji smrću, Ajanović i njegova porodica pod nadzorom specijalne policije
0
F
FENA
20.9.2006. u 12:57
0
komentara
0

dijeljenja
Zbog prijetnji smrću, Ajanović i njegova porodica pod nadzorom specijalne policije
Član Glavnog odbora BOSS-a Faruk Balijagić na izvanrednoj je konferenciji za novinare obavijestio javnost da lider te stranke i kandidat za Predsjedništvo BiH Mirnes Ajanović i njegova porodica već danima žive pod konstantnom pratnjom specijalne policije, jer je naručeno ubojstvo Mirnesa Ajanovića od strane tročlane terorističke skupine iz Srbije, priopćeno je iz BOSS-a.
Organi državne sigurnosti raspolažu informacijama da je u BiH ubačena opasna teroristička plaćena skupina sa isključivim ciljem da, prema nalogu za sada nepoznate osobe ili skupine osoba iz BiH, iz političkih motiva izvrše ubojstvo Mirnesa Ajanovića, navodi se u priopćenju.

U njemu se napominje da su zbog ozbiljnosti situacije nadležni organi od Ajanovića zatražili da trenutno sve aktivnosti podredi sigurnosti sebe i svoje obitelji, što je bitno limitiralo i izbornu kampanju BOSS-a.

S obzirom na opsežnost policijske akcije i Tužilaštva BiH, može se reći da do sada niti jedan bh. političar nije bio izložen tolikoj prijetnji po život, zbog čega Mirnes Ajanović, njegova supruga i dvoje djece do daljnjeg žive pod maksimalnim antiterorističkim nadzorom, stoji u priopćenju te se ističe da postoje indicije koje bi istražni postupak mogle odvesti do onoga tko je naručio ubojstvo Mirnesa Ajanovića.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.