{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zbog poplava obustavljen saobraćaj na više putnih pravaca

S
5.12.2010. u 09:33
0
0
Zbog poplava obustavljen saobraćaj na više putnih pravaca
0
Zbog poplava obustavljen saobraćaj na više putnih pravaca
Foto: Arhiv
Zbog poplavljenog kolovoza i dalje je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Bijeljina-granični prelaz Rača preko Dvorova u mjestu Gojsovac, a kao alternativni pravci samo za putnička vozila koristi se put Batkovići-Brodac, a iz pravca Srbije Crnjelovo-Vršani, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.
Zbog poplavljenog kolovoza obustavljen je saobraćaj na putnim pravcima Nevesinje-Berkovići u mjestu Zovi Do, dok se kao alternativni pravac koristi put Mostar-Stolac-Berkovići.

Zbog vode ili oštećenja na kolovozu otežano jednom trakom saobraća se na putnim pravcima Banjaluka-Prijedor na ulazu u Prijedor, Bratunac-Fakovići u mjestu Sikirići i Bratunac-Skelani, a zbog većeg odrona na magistralnom putu Gacko-Foča u mjestu Sastavci.

Na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik u mjestu Tršić i u mjestu Janja saobraćaj je normalizovani i odvija se u obje kolovozne trake, kao i na dionici puta Bratunac-Ljubovija u Moštanici.

U višim predjelima i preko planinskih prevoja kolovoz je jutros mjestimično zasniježen, a skreće se pažnja i na poledicu, zbog čega se vozačima savjetuje da voze oprezno.

U Federaciji BiH zbog poplavljenog kolovoza obustavljen je saobraćaj na regionalnim putevima Gabela Polje-Čapljina, Hutovo-Ravno, Ravno-Ljubinje i Tomislavgrad-Lipa.

Poplavljen je i podvožnjak u Liješnici na ulazu u Maglaj i u Blatuši na ulazu u Zenicu.

Zbog vode ili oštećenja na kolovozu, otežano je odvijanje saobraćaja na putnim pravcima Livno-Bosansko Grahovo-Strmica i Bihać-Srbljani u mjestu Kostela.

Zbog vode na kolovozu obustavljen je saobraćaj na graničnim prelazima Pavlovića Most i Gabela Polje.

Na graničnom prelazu Izačić, zbog loših vremenskih uslova u Hrvatskoj obustavljen je saobraćaj za teretna vozila u smjeru Slunja, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Raste nivo rijeke Save

05.12.2010. u 09:17
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: