|

Zbog poplava obustavljen saobraćaj na više putnih pravaca

Zbog poplava obustavljen saobraćaj na više putnih pravaca
0
S
SRNA
5.12.2010. u 09:33
0
komentara
0

dijeljenja
Zbog poplava obustavljen saobraćaj na više putnih pravaca Foto: Arhiv
Zbog poplavljenog kolovoza i dalje je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Bijeljina-granični prelaz Rača preko Dvorova u mjestu Gojsovac, a kao alternativni pravci samo za putnička vozila koristi se put Batkovići-Brodac, a iz pravca Srbije Crnjelovo-Vršani, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.
Zbog poplavljenog kolovoza obustavljen je saobraćaj na putnim pravcima Nevesinje-Berkovići u mjestu Zovi Do, dok se kao alternativni pravac koristi put Mostar-Stolac-Berkovići.

Zbog vode ili oštećenja na kolovozu otežano jednom trakom saobraća se na putnim pravcima Banjaluka-Prijedor na ulazu u Prijedor, Bratunac-Fakovići u mjestu Sikirići i Bratunac-Skelani, a zbog većeg odrona na magistralnom putu Gacko-Foča u mjestu Sastavci.

Na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik u mjestu Tršić i u mjestu Janja saobraćaj je normalizovani i odvija se u obje kolovozne trake, kao i na dionici puta Bratunac-Ljubovija u Moštanici.

U višim predjelima i preko planinskih prevoja kolovoz je jutros mjestimično zasniježen, a skreće se pažnja i na poledicu, zbog čega se vozačima savjetuje da voze oprezno.

U Federaciji BiH zbog poplavljenog kolovoza obustavljen je saobraćaj na regionalnim putevima Gabela Polje-Čapljina, Hutovo-Ravno, Ravno-Ljubinje i Tomislavgrad-Lipa.

Poplavljen je i podvožnjak u Liješnici na ulazu u Maglaj i u Blatuši na ulazu u Zenicu.

Zbog vode ili oštećenja na kolovozu, otežano je odvijanje saobraćaja na putnim pravcima Livno-Bosansko Grahovo-Strmica i Bihać-Srbljani u mjestu Kostela.

Zbog vode na kolovozu obustavljen je saobraćaj na graničnim prelazima Pavlovića Most i Gabela Polje.

Na graničnom prelazu Izačić, zbog loših vremenskih uslova u Hrvatskoj obustavljen je saobraćaj za teretna vozila u smjeru Slunja, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.