{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zbog navođenja na prostituciju Sabihi Hasanović izrečena presuda

F
24.6.2008. u 11:56
0
0
Zbog navođenja na prostituciju Sabihi Hasanović izrečena presuda
0
Zbog navođenja na prostituciju Sabihi Hasanović izrečena presuda
Na temelju optužnice tužiteljice tuzlanskog Županijskog tužiteljstva Dijane Milić, Općinski sud u Tuzli danas je donio nepravomoćnu presudu i proglasio krivom Sabihu Hasanović (46), zbog navođenja na prostituciju.
Hasanovićevoj je izrečena kazna zatvora u trajanju od jedne godine i dva mjeseca, a s obzirom da je od ranije poznata po izvršenju istog kaznenog djela produžena joj je mjera pritvora.

Županijsko tužiteljstvo podiglo je 21. travnja optužnicu protiv Sabihe Hasanović iz Kalesije, nastanjene u Tuzli, a koja je uhićena u sklopu akcije MUP-a TŽ-a na razbijanju lanca prostitucije 25. ožujka.

U optužnici je navedeno da je imenovana od 2006. do uhićenja dvije žene "Amiru" i "Pašu", koje su bile bez sredstava za život, primila na stan, a potom navodila na prostituciju. Hasanovićeva im je nalazila muškarce, dovodila ih u stan, ili "Amiru" i "Pašu" slala u motele "Rudar" i "Diskrecija" u Tuzli, odnosno stanove muškaraca koji su plaćali seksualne usluge. Novac od seksulanih usluga, od 20 do 100 KM, Hasanovićeva je uzimala za sebe.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: