{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zbog mafijaških ubistava podignut stepen pripravnosti

F
31.10.2008. u 11:20
0
1
Zbog mafijaških ubistava podignut stepen pripravnosti
0
Zbog mafijaških ubistava podignut stepen pripravnosti
Foto: AP
Policijske agencije u BiH, a prije svega Granična policija već je podigla stepen pripravnosti, pojačala kontrole i poduzima određene aktivnosti nakon vala ubistava u susjednoj Hrvatskoj iza kojih navodno stoje regionalno uvezane kriminalne grupe, izjavio je danas za Fenu zamjenik ministra sigurnosti BiH Mijo Krešić.
Među likvidiranima u ovom valu nasilja, među ostalim, bili su vlasnik sedmičnika Nacional Ivo Pukanić i Ivana Hodak, kćerka uglednog advokata Zvonimira Hodaka, inače branitelja penzionisanog generala Vladimira Zagorca.

Krešić kaže da treba imati na umu činjenicu da je BiH potpisala bilateralni sporazum o policijskoj suradnji sa svojim susjedima i da na toj razini sve policijske agencije surađuju.

- Evidentno je da se problemi koji su se dogodili u našem susjedstvu svakako prate te sukladno tim dobrim odnosima i dobroj suradnji, normalno je da u ovim slučajevima policije surađuju, kazao je on.

Zamjenik ministra sigurnosti BiH upozorava da treba uvijek imati na umu da organizirani i bilo koji drugi ozbiljniji kriminal izlazi izvan okvira bilo koje državne granice.

- Znači da smo svjesni ukupnog stanja i moguće refleksije tog stanja na BiH, kazao je Krešić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: